Fiindcă de azi nu mai sunt a ta

Am rătăcit așteptându-te, am sperat că mai poți simți zbuciumul din sufletul meu, că mai poți auzi glasul care te strigă în șoaptă, ochii înlăcrimați de dor! Te-am dorit să îmi alini, cu mângâierile tale, setea de tine…

Însă tu ești mult prea departe!

Te simt cum râzi, cum vibrezi, cum trăiești! Fără mine…

Mă întreb dacă am rămas măcar o amintire, dacă uneori îți mai dorești să-mi simți mirosul, dacă mai există măcar un gând, rătăcit în tine, la ce am fost noi doi…

Cu fiecare moment, cu fiecare clipă petrecută în singurătatea inimii mele, am învățat să mai mor câte un pic… Aștept, sper că într-o zi te vei opri și vei citi în ochii mei durerea, că vei dori să nu mă fi abandonat în solitudinea așternuturilor noastre reci!

Îmi doresc să vrei să revezi acea strălucire pe care doar tu ai știut să mi-o oferi!

Știu însă că ceea ce acum mă mai doare încă mă face și mai puternică, mai înfometată de iubire! Știu că pașii ni s-au îndepărtat, că ai ales o altă cale!

Știu și că vei reveni și că atunci, în clipa aleasă de tine, cea pe care ai cunoscut-o și ai reinventat-o va fi deja rătăcită pe cărarea vieții!

Am cules speranțe, iubiri alături de tine, doar că acum sunt istovită de încercări și privesc, așteptându-te, cum timpul se răzbună nemilos pe sufletul meu.

Învăț să merg agale pe o cărare neștiută, văd aievea culori care mă fac să zâmbesc, chipuri care îmi rostesc numele și îmi spun: Bun venit!

În viață orice sfârșit e un frumos început!

Te invit, SOARE, să îmi luminezi viața!

Iar tu, LUNĂ, vino să-mi alini nopțile!

Luna

4 gânduri despre &8222;Fiindcă de azi nu mai sunt a ta&8221;

  1. Multumiri, Claudia!

   E o mare bucurie sa putem oferi un moment de emotie celor care ne daruiesc clipe din viata lor pentru a ne citi sentimentele asternute pe hartia virtuala!
   E o bucurie si mai mare sa putem sa facem pasi, micuti deocamdata, dar siguri, catre crearea unei comunitati de oameni frumosi, precum sunteti tu si „Luna”!
   Iti multumim pentru cuvintele tale incurajatoare si te invitam sa contribui, daca doresti, la imbogatirea sipetului cu sentimente.

   Cu drag,
   Diplomatia Sentimentelor
   diplomatiasentimentelor@gmail.com

   Apreciază

 1. Multumesc pentru tresarirea sufletului pe care mi-ai adus-o. Delicata descriere a sentimentelor si trairilor interioare ale tale inca vibreaza in mine. Increderea in sine si in Dumnezeu ne ajuta sa mergem mai departe fara sa fim afectati de trecut. Deci, Dumnezeu sa iti lumineze viata, alaturi de Soare si Luna.
  Melania

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s