Femeia de azi

Să fie oare femeia de azi femeia care știe să fie o lady când o dor picioarele, o înțelegătoare când partenerul se uită la meci, o gospodină desăvârșită care satisface toate capriciile culinare ale copiilor, sau poate fiica pe care nu a avut-o soacra?

Eu cred că asta este doar o imagine simplistă, promovată iscusit, despre femeia de azi: femeia modernă din toate reclamele. Însă eu am ajuns să cred, culmea, că pentru bărbați este totuși altcineva! Sigur că trebuie să le lași libertatea de a copilări și de a simți macho, dar ei, de fapt, arată că își doresc o femeie care, prin orice ar alege să facă sau să nu facă, să fie puternică. Nu trebuie să știe karate în locul lui, dar trebuie, prin inteligență, să-i facă pe ceilalți bărbați invidioși pe cel care o are.

Asta ar trebui să fie femeia de azi!

Câți bărbați se mai gândesc dacă tipa știe să gătească și altceva decât ochiuri cu cartofi prăjiți? Cred că prea puțini. Din câte am constatat eu, ăsta e chiar felul lor de mâncare preferat. Pune și o bere alături și deja ești perfectă!

Din păcate, astăzi aparențele au ajuns că cântărească mai mult decât caracterul. Femeile încearcă să se ridice la niște standarde impuse doar în teorie și pălăvrăgeală, dar care pentru bărbații și și copiii lor nu au, de fapt, o valoare atât de mare.

Cine o iubește pe femeia de lângă el are răbdare ca ea să învețe să gătească sau să mai facă cine știe ce nebunii în dormitor! Sau, poate, o învață chiar el! De ce nu?!?  Asta este o părticică din dragostea adevărată de care ar trebui să se bucure orice femeie!

E nevoie de răbdare pentru ca orice femeie, precum o floare, să își dea voie să înflorească lângă bărbatul pe care l-a ales! Cele de astăzi vom fi și mâine! Ați putea spune, cu revoltă: Cum, eu? Păi în fiecare zi învăț câte ceva și evoluez, sunt pe zi ce trece mai bună! Da, așa este! Și așa… Dar ideea este că potențialul a existat mereu. L-am avut în sânge. Inteligența doar ne-a ajutat să exploatăm orice oportunitate pentru a arăta ceea ce noi am fi putut să facem oricând, numai că nu am avut ocazia să încercăm până atunci.

Dragele mele, suntem superbe! Suntem faine și frumoase, și azi, și mâine, și în fiecare zi! Important este să nu uităm că putem face tot ce ne dorim atâta timp cât ne păstrăm răbdarea și ambiția!

Vă doresc tuturor ca și mâine să fiți la fel de pline de viață, de speranță și de iubire! Poate chiar de și mai multă iubire, pentru că, fără noi, existența lor, a iubitilor nostri barbati, ce rost ar mai avea?!

Iubiți-vă!

„Alexandra”

Un gând despre &8222;Femeia de azi&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s