Prieteni (I)

Atunci când pui suflet în ceea ce faci, atunci când fiecare cuvânt așternut pe hârtie e o picătură din tine, atunci când îți dai voie să te arăți lumii așa cum ești, sub vălul foarte transparent al unui www…, orice reacție din partea celor cărora le împărtășești preocupările, îngrijorările, visele și speranțele tale devine la fel de importantă ca o îmbrățișare.

Iar de curând am primit o îmbrățișare plină de căldură, de încurajări, din partea lui Marius… Marius, un om deschis, plin de energie și inițiativă, care a ales să își împărtășească bogăția sufletească cu noi, cei care de acum îi citim blogul:

www.te-ajut.ro

Un om aparte, prietenul nostru Marius, „mândru soț și tătic”! Și ce minunat prilej de dezvoltare personală poate fi interacțiunea cu acest om frumos:

“Scopul acestui blog este de a reuni oameni care sunt oameni și care vor să devină și mai oameni. Gândurile, trăirile și situațiile împărtășite în acest blog trebuie tratate exact așa cum sunt… o experiență individuală. Dacă prin tot ce pot să împărtășesc eu lumii pot ajuta cumva, înseamnă că acest blog și-a atins scopul. “

Mulțumim, Marius!

Vom fi alături de tine, așa cum știm că și tu vei continua să fii alături de noi, în căutările noastre, ale tuturor!

head243

Un gând despre &8222;Prieteni (I)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s